рынок "Привокзальный", рыбаУ львівські лікарні продовжують поступати люди, які поїли скумбрію гарячого копчення з ринку "Привокзальний". Станом на 7:00 26 вересня захворілих вже 63 людини. Про це повідомляє прес-служба Департаменту охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації.

Департамент охорони здоров’я облдержадміністрації повідомляє, що станом на 07:00 26 вересня 2017 року до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні (ЛОІКЛ) госпіталізовано 57 пацієнти (з них 6 дітей, віком від 1 до 14 років), до інфекційного відділення Пустомитівської  ЦРЛ – 2, на амбулаторному лікуванні – 4, з них 1 дитина. Всього потерпілих – 63 осіб (з них 7 дітей) з діагнозом гостра кишкова інфекція, які споживали рибу гарячого копчення, придбану на ринку "Привокзальний" у м. Львові.

За інформацією ЛОІКЛ, всі госпіталізовані на даний час перебувають в стані середньої важкості, на вимогу виписано  1 особу,  тому стаціонарне лікування в лікарні продовжують 58 особи.

Нагадуємо, постраждалі є мешканцями м.Львова, Городоцького, Пустомитівського, Перемишлянського та Жовківського районів.


Во львовские больницы продолжают поступать люди, которые поели скумбрию горячего копчения с рынка "Привокзальный". По состоянию на 7:00 26 сентября заболевших уже 63 человека. Об этом сообщает пресс-служба Департамента здравоохранения Львовской облгосадминистрации.

Департамент здравоохранения облгосадминистрации сообщает, что по состоянию на 07:00 26 сентября 2017 года во Львовскую областную инфекционную клиническую больницу (ЛОИКЛ) госпитализированы 57 пациентов (из них 6 детей в возрасте от 1 до 14 лет), в инфекционное отделение Пустомытовского ЦРБ - 2, на амбулаторном лечении - 4, из них 1 ребенок. Всего пострадавших - 63 человек (из них 7 детей) с диагнозом острая кишечная инфекция, которые потребляли рыбу горячего копчения, приобретенную на рынке "Привокзальный" в г. Львове.

По информации ЛОИКЛ, все госпитализированные в настоящее время находятся в состоянии средней тяжести, по требованию выписано 1 человека, поэтому стационарное лечение в больнице продолжают 58 человека.

Напоминаем, пострадавшие являются жителями Львова, Городокского, Пустомытовского, Перемышлянского и Жовковского районов.