ремонт, дороги, Андрей СадовойМер Львова розповів про плани щодо ремонтів доріг наступного року. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Про плани міста на наступний рік щодо покращення дорожньої інфраструктури розповів під час брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий.

"По вул. Шевченка ми плануємо розпочати роботи наступного року. Цього року там завершуються основні будівельні роботи, будинки будують. Це було би не правильно, якби ми почали робити дорогу, а потім продовжили б будівництво будинків. У планах — наступного року старт виконання робіт", - зазначив він.

Це ще одна складна артерія — в’їзд у місто Львів, тож планується ремонт вул. Ст. Бандери.

Ремонт вул. Зеленої залежить від коштів за результатами першого півріччя.

"Бо наша амбітна ціль — на 2020 рік вийти на 268 км окремих велодоріжок. Іншого варіанту нема. Дороги мають бути збалансовані: в першу чергу — для пішохода мають бути якісні хідники, на другому місці — громадський транспорт і тут дороги не мають бути широкі, а в хорошому стані, далі — велоінфраструктура, щоб в людей було бажання пересідати на велосипед. І на останньому місці — автомобілісти. Якщо якісно працює громадський транспорт, якісні пішохідні можливості для людей, які люблять ходити, тоді в людини виникає питання — навіщо їхати машиною. Це наш пріоритет — новий транспорт, нові ремонти доріг з акцентом для пішоходів та велосипедистів", — розповів міський голова Львова.


Мэр Львова рассказал о планах по ремонтов дорог в следующем году. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

О планах города на следующий год по улучшению дорожной инфраструктуры рассказал во время брифинга городской председатель Львова Андрей Садовый.

"По ул. Шевченко мы планируем начать работы в следующем году. В этом году там завершаются основные строительные работы, дома строят. Это было бы неправильно, если бы мы начали делать дорогу, а затем продолжили бы строительство домов. В планах - в следующем году старт выполнения работ", - отметил он.

Это еще одна сложная артерия - въезд в город Львов, поэтому планируется ремонт ул. Ст. Бандеры.

Ремонт ул. Зеленой зависит от средств по результатам первого полугодия.

"Потому что наша амбициозная цель - к 2020 году выйти на 268 км отдельных велодорожек. Другого варианта нет. Дороги должны быть сбалансированы: в первую очередь - для пешехода должны быть качественные тротуары, на втором месте - общественный транспорт и здесь дороги не должны быть широкие, а в хорошем состоянии, далее - велоинфраструктура, чтобы у людей было желание пересаживаться на велосипед. И на последнем месте - автомобилисты. Если качественно работает общественный транспорт, качественные пешеходные возможности для людей, которые любят ходить, тогда у человека возникает вопрос - зачем ехать машиной. Это наш приоритет - новый транспорт, новые ремонты дорог с акцентом для пешеходов и велосипедистов", - рассказал мэр Львова.