ртуть, рынок, "Торпеда"На ринку "Торпедо" рятувальники зібрали 200 грамів ртуті з розбитого манометра. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

25 червня о 17:38 надійшло повідомлення про те, що в м. Львові по вул. Кукурудзяна, на ринку "Торпедо" на траві в пластиковій коробці знайдено розбитий манометр із ртуттю. Відділенням радіаційно-хімічного та біологічного захисту ЗТС ГУ ДСНС у Львівський області проведено збір ртуті механічним способом у кількості 200 грамів. Зібрану ртуть було передано в Управління з надзвичайних ситуацій та захисту населення Львівської міської ради.


На рынке "Торпедо" спасатели собрали 200 граммов ртути из разбитого манометра. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

25 июня в 17:38 поступило сообщение о том, что во Львове по ул. Кукурузное, на рынке "Торпедо" на траве в пластиковой коробке найден разбитый манометр с ртутью. Отделением радиационно-химической и биологической защиты ЗТС ГУ ГСЧС в Львовской области проведен сбор ртути механическим способом в количестве 200 граммов. Собранную ртуть была передали в Управление по чрезвычайным ситуациям и защите населения Львовского городского совета.