Львівські поліцейські розшукують двох зниклих дівчаток. Останній раз дітей бачили на вулиці Лисенка у Львові. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 26 лютого, до поліції надійшло повідомлення про те, що медичний заклад на вулиці Лисенка самовільно покинули двоє дітей, 15-річна Діана Юрчук та 14-річна Юлія Веселовська, яких привезли на огляд з львівського дитячого притулку.

Прикмети:

  • Діана Юрчук: зріст 156 см, чорне волосся, коротка стрижка, очі карі. Була одягнута у темну куртку, джинси та чорні черевики на білій платформі.
  • Юлія Веселовська: зріст 163 см, світле волосся, блакитні очі. Була одягнута у куртку яскраво-зеленого кольору, штани в клітинку, чорні черевики та кепку кольору хакі.

Прохання до усіх, хто володіє будь-якою інформацією про місцеперебування зниклих неповнолітніх, терміново зателефонувати на оперативну лінію 102.

b992bc6d183dfad571dae0f0f4e86303.md.jpg 043143e934565e555964348acd2b8b6a.md.jpg


Львовские полицейские разыскивают двух пропавших девочек. Последний раз детей видели на улице Лысенко во Львове. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сегодня, 26 февраля, в полицию поступило сообщение о том, что медицинское учреждение на улице Лысенко самовольно покинули двое детей, 15-летняя Диана Юрчук и 14-летняя Юлия Веселовская, которых привезли на осмотр из львовского детского приюта.

Приметы:

  • Диана Юрчук: рост 156 см, черные волосы, короткая стрижка, глаза карие. Была одета в темную куртку, джинсы и черные ботинки на белой платформе.
  • Юлия Веселовская: рост 163 см, светлые волосы, голубые глаза. Была одета в куртку ярко-зеленого цвета, брюки в клетку, черные ботинки и кепку цвета хаки.

Просьба ко всем, кто владеет какой-либо информацией о местонахождении пропавших несовершеннолетних, срочно позвонить на оперативную линию 102.