автобус, пожарУ Яворові рятувальники ліквідували пожежу в автобусі. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

24 листопада о 09:08 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в м. Яворові на вул. Гребля в автобусі "Еталон БАЗ А-079", який курсував за рейсом "Львів-Яворів".  На момент виникнення горіння пасажирів в автобусі не було.

Рятувальники оперативно приборкали горіння й запобігли згоранню транспортного засобу. Пожежу локалізовано о 09:25, ліквідовано о 09:30. Вогнем знищено лобове скло, електропроводку, пошкоджено панель приборів на площі 0,5 кв. м.

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Причина виникнення горіння встановлюється.

e64c66bab05d687209cd8ce2c6ed9d86.jpg


В Яворове спасатели ликвидировали пожар в автобусе. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

24 ноября в 9:08 к спасателям поступило сообщение о пожаре в г. Яворове на ул. Плотина в автобусе "Эталон БАЗ А-079", который курсировал по рейсу "Львов-Яворов". На момент возникновения горения пассажиров в автобусе не было.

Спасатели оперативно ликвидировали горение и предотвратили сгорание транспортного средства. Пожар локализован в 09:25, ликвидирован в 09:30. Огнем уничтожено лобовое стекло, электропроводка, повреждена панель приборов на площади 0,5 кв. м.

В результате пожара никто не пострадал. Причина возникновения горения устанавливается.