9-летняя девочка, пропала, Каменка-Бугский районТіло дитини без ознак життя працівники Кам'янко-Бузького відділення поліції виявили у рові неподалік села. Про це повідомляє відділ комунікації Львівської області.

У Кам'янко-Бузьке відділення поліції 23 вересня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від мешканки одного з сіл району про те, що її дев'ятирічна донька близько 18.00 пішла з дому і місцезнаходження її невідоме. Дівчинку негайно оголосили у розшук, до якого були задіяні працівники поліції та інших служб. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України.

24 вересня вранці поліцейські виявили тіло зниклої дівчинки без ознак життя у рові неподалік села. Встановлюється причина смерті дитини.


Тело ребенка без признаков жизни работники Каменка-Бугского отделения полиции обнаружили в канаве возле села. Об этом сообщает отдел коммуникации Львовской области.

В Каменка-Бугское отделение полиции 23 сентября на оперативную линию 102 поступило сообщение от жительницы одного из сел района о том, что ее девятилетняя дочь около 18.00 ушла из дома и местонахождение ее неизвестно. Девочку немедленно объявили в розыск, в котором были задействованы работники полиции и других служб. По данному факту было открыто уголовное производство по ч.1 ст.115 (умышленное убийство) УК Украины.

24 сентября утром полицейские обнаружили тело пропавшей девочки без признаков жизни во рву близ села. Устанавливается причина смерти ребенка