иностранец, водитель, пьяныйЛише за одну нічну зміну 2-го батальйон патрульної поліції виявив 13 водіїв, які керували в стані сп’яніння, серед них - іноземець. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

В ніч з неділі на понеділок, 2-й батальйон патрульної поліції Львівської області виявив 13 водіїв, які керували транспортними засобами в стані сп’яніння. Двох водіїв зупинили на дорогах державного значення, більшість відмовилися від проходження перевірки на стан сп’яніння, а один водій намагався втекти від інспекторів.

Так, на вулиці Стрийській екіпаж патрульної поліції помітив автомобіль Scoda, водій якого не виконав вимогу дорожнього знаку 5.16 "Напрямок руху по смугах". Йому надали вимогу про зупинку, проте чоловік її проігнорував та пришвидшив рух. Патрульні розпочали погоню та викликали ще один екіпаж поліції, який перестрів порушника на вулиці Івана Франка. Водій вийшов з автомобіля та почав агресивно себе поводити. Патрульні побачили в чоловіка очевидні ознаки сп’яніння. Його затримали та доставили до відділу поліції. Від перевірки на стан сп’яніння водій відмовився. Його встановили в базі даних та склали протокол за невиконання вимог про зупинку, протокол за нетверезу їзду та винесли постанову за відсутність всіх необхідних документів.

На вулиці Личаківській, патрульні зупинили за порушення правил дорожнього руху водія автомобіля BMW. Чоловік виявився іноземцем та був з ознаками алкогольного сп’яніння. Йому запропонували пройти перевірку на стан алкогольного сп’яніння на місці, проте він відмовився та зголосився їхати до медичного закладу. Патрульні доставили чоловіка до лікарні, але там він також відмовився проходити огляд. На водія склали протокол за керування транспортним засобом в стані сп’яніння.

На вулиці Тершаківців, до патрульних звернувся громадянин та попросив відреагувати на порушення, яке здійснив водій автомобіля Volkswagen, а саме, унеможливив рух інших учасників дорожнього руху. До чоловіка підійшли поспілкуватися та виявили в нього ознаки сп’яніння. Водій все заперечував, проте пройти перевірку таки не погодився. На нього склали протокол за керування в стані алкогольного сп’яніння та порушення правил дорожнього руху.


Только за одну ночную смену 2-го батальон патрульной полиции обнаружил 13 водителей, управлявших в состоянии опьянения, среди них - иностранец. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львова.

В ночь с воскресенья на понедельник, 2-й батальон патрульной полиции Львовской области обнаружил 13 водителей, управлявших транспортными средствами в состоянии опьянения. Двух водителей остановили на дорогах государственного значения, большинство отказались от прохождения проверки на состояние опьянения, а один водитель пытался скрыться от инспекторов.

Так, на улице Стрыйской экипаж патрульной полиции заметил автомобиль Scoda, водитель которого не выполнил требование дорожного знака 5.16 "Направление движения по полосам". Ему предоставили требование об остановке, однако муж ее проигнорировал и ускорил движение. Патрульные начали погоню и вызвали еще один экипаж полиции, встретил нарушителя на улице Ивана Франко. Водитель вышел из автомобиля и начал агрессивно себя вести. Патрульные увидели у мужчины очевидные признаки опьянения. Его задержали и доставили в отдел полиции. От проверки на состояние опьянения водитель отказался. Его установили в базе данных и составили протокол за невыполнение требований об остановке, протокол по нетрезвую езду и вынесли постановление за отсутствие всех необходимых документов.

На улице Лычаковской, патрульные остановили за нарушение правил дорожного движения водителя автомобиля BMW. Мужчина оказался иностранцем и был с признаками алкогольного опьянения. Ему предложили пройти проверку на состояние алкогольного опьянения на месте, однако он отказался и согласился ехать в медицинское учреждение. Патрульные доставили мужчину в больницу, но там он также отказался проходить осмотр. На водителя составили протокол за управление транспортным средством в состоянии опьянения.

На улице Тершаковцев, к патрульным обратился гражданин и попросил отреагировать на нарушения, которое совершил водитель автомобиля Volkswagen, а именно, невозможным движение других участников дорожного движения. К мужу подошли пообщаться и обнаружили у него признаки опьянения. Водитель все отрицал, однако пройти проверку таки не согласился. На него составили протокол за управление в состоянии алкогольного опьянения и нарушение правил дорожного движения.