суд, уклонист, призывник, службаУ Дрогобичі судили призовника, який отримав повістку про відправку на строкову службу, проте не з'явився до військкомату. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Призовник відповідно до протоколу військово-лікарської комісії №27 буввизнаний придатним дострокової військової служби. 2 травня 2018 року в приміщенні призовної дільниці Дрогобицько-Бориславського обєднаного районного військового комісаріату він отримав повістку про виклик на 07 год. 50 хв. 10.05.2018 року для призову та відправки на строкову військову службу у складі команди № 9306. Проте на зазначену у повістці дату без поважних на те причин для відправки на строкову військову службу не прибув, тим самим ухилився від призову на строкову військову службу.

Обвинувачений в судовому засіданні свою винуватість у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 335 КК України, визнав повністю і пояснив суду, що не зявився до військкомату у зв'язку з важкою хворобою матері, на лікування якої заробляв гроші. У нього є рідна сестра, однак остання проживає в РФ і не може приїхати? щоб доглядати матір. Просить суворо не карати.

11 червня 2018 року Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області визнав призовника винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.335 КК України, і призначив покарання - один рік обмеження волі. Проте звільнив від відбування покарання з випробуванням на один рік.


В Дрогобыче судили призывника, который получил повестку об отправке на срочную службу, однако не явился в военкомат. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений. 

Призывник в соответствии с протоколом военно-врачебной комиссии №27 был признан пригодным досрочной военной службы. 2 мая 2018 в помещении призывному участку Дрогобычско-Бориславского объединенного районного военного комиссариата он получил повестку о вызове на 07 часов. 50 мин. 10.05.2018 года для призыва и отправки на срочную военную службу в составе команды № 9306. Однако на указанную в повестке дату без уважительных на то причин для отправки на срочную военную службу не прибыл, тем самым уклонился от призыва на срочную военную службу.

Обвиняемый в судебном заседании свою виновность в совершении уголовного преступления, предусмотренного ст. 335 УК Украины, признал полностью и пояснил суду, не появился в военкомат в связи с тяжелой болезнью матери, на лечение которой зарабатывал деньги. У него есть родная сестра, однако последняя проживает в РФ и не может приехать? чтобы ухаживать мать. Просит строго не наказывать.

11 июня 2018 Дрогобычский горрайонный суд Львовской области признал призывника виновным в совершении уголовного преступления, предусмотренного ст.335 УК Украины, и назначил наказание - один год ограничения свободы. Однако освободил от отбывания наказания с испытанием на один год.