цемент, подделка, завод, фальсификатНа Львівщині судитимуть організаторів виробництва фальсифікованого цементу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області спільно зі слідчим управлінням Головного управління Нацполіції у Львівській області та за процесуальним керівництвом обласної прокуратури припини діяльність заводу з виготовлення підробленого цементу.

Цей підпільний цех виробничою потужністю до 50 тон суміші за добу був розташований в орендованих складських приміщеннях на території  Миколаївському районі. Там на технологічному обладнанні здійснювалось виготовлення промисловим способом будівельного фальсифікату без дотримання встановлених стандартів. На мішки з готовою продукцією наносилися реквізити відомих виробників.

Під час санкціонованих обшуків було вилучено понад 400 тон розфасованого у мішки підробленого цементу, близько 80 тон підготовленої суміші, а також майже 70 000 гривень, отриманих від продажу фальсифікату.

Встановлена причетність до незаконної діяльності виробництва двох його організаторів - мешканців Миколаївського району Львівської області віком 39 та 40 років. Їм повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.229 Кримінального кодексу України (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару). Обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

Зловмисникам загрожує покарання у  вигляді штрафу від трьох тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


На Львовщине будут судить организаторов производства фальсифицированного цемента. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Работники Управления защиты экономики во Львовской области совместно с следственным управлением Главного управления Нацполиции во Львовской области и по процессуальным руководством областной прокуратуры прекрати деятельность завода по изготовлению поддельного цемента.

Этот подпольный цех производственной мощностью до 50 тонн смеси в сутки находился в арендованных складских помещениях на территории Николаевском районе. Там на технологическом оборудовании осуществлялось изготовление промышленным способом строительного фальсификата без соблюдения установленных стандартов. На мешки с готовой продукцией наносились реквизиты известных производителей.

Во время санкционированных обысков было изъято более 400 тонн расфасованного в мешки поддельного цемента, около 80 тонн подготовленной смеси, а также почти 70 000 гривен, полученных от продажи фальсификата.

Установлена ​​причастность к незаконной деятельности производства двух его организаторов - жителей Николаевского района Львовской области в возрасте 39 и 40 лет. Извещены о подозрении в совершении преступления, предусмотренного ч.2 ст.229 Уголовного кодекса Украины (незаконное использование знака для товаров и услуг, фирменного наименования, квалифицированного указания происхождения товара). Обвинительный акт направлен на рассмотрение суда.

Злоумышленникам грозит наказание в виде штрафа от трех тысяч до десяти тысяч необлагаемых минимумов доходов граждан.