мусор, перевозчикЛьвівська ОДА встановила недобросовісного перевізника, що незаконно скинув сміття на Житомирщині. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Департамент розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації, завдяки жорсткому контролю за процесом вивезення побутових відходів з м. Львова, встановив недобросовісного перевізника, який здійснив несанкціонований скид ТПВ поблизу с. Барвинівка Новоград-Волинського району Житомирської області. Інцидент трапився в ніч з 21 на 22 травня.

Недобросовісний перевізник, яким виявився ФОП Грех Андрій Володимирович (Вольво ВС8849НА, Сканія ВС2674НА), надавав послуги з вивезення побутових відходів з м. Львова для ТОВ "Санком-Львів".

Матеріали стосовно даної справи передано до Новоград-Волинського ВП ГУНП у Житомирській області. На сьогодні відкрито кримінальне провадження, вищезазначені автомобілі перебувають під арештом.


Львовская ОГА установила недобросовестного перевозчика, который незаконно сбросил мусор на Житомирщине. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

Департамент развития и эксплуатации жилищно-коммунального хозяйства Львовской облгосадминистрации, благодаря жесткому контролю за процессом вывоза бытовых отходов из г.. Львова, установил недобросовестного перевозчика, совершивший несанкционированный сброс отходов вблизи с. Барвиновка Новоград-Волынского района Житомирской области. Инцидент произошел в ночь с 21 на 22 мая.

Недобросовестный перевозчик, которым оказался ФЛП Грех Андрей Владимирович (Вольво ВС8849НА, Скания ВС2674НА), предоставлял услуги по вывозу бытовых отходов из г.. Львов для ООО "Санкт-Львов".

Материалы по данному делу переданы в Новоград-Волынского ОП ГУНП в Житомирской области. На сегодня открыто уголовное производство, вышеупомянутые автомобили находятся под арестом.