грабитель, подростки, телефоныПатрульні виявили розшукуваного за грабіж, поєднаний з насильством, чоловіка в одному зі під‘їздів. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Львівської області.

Два дні тому усі батальйони отримали в орієнтування особу, яку розшукують за грабіж, поєднаний з насильством. Патрульні, що перебували на зміні, того ж дня вирушили за місцем ймовірного проживання даного чоловіка на вулиці Широкій. Його вдома не було. Інспектори навели контакти з сусідами, тими хто його знає та працівниками ЛКП. Вчора це дало свій результат і один із контактерів сповістив, що бачив даного громадянина кілька хвилин тому.

Екіпаж вирушив негайно за раніше згаданою адресою, однак вдома його не виявили. Розділившись, патрульні почали обстежувати усі під‘їзди. На останньому поверсі однієї із сходових кліток патрульна виявила громадянина, який помітно нервував і плутався в даних, коли його попросили представитися. За інформацією, саме цей 29-річний громадянин перебуває в розшуку і проходив по крадіжках та грабежах мобільних телефонів у підлітків. Чоловіка затримали і доставили у Шевченківський відділ поліції.


Патрульные обнаружили разыскиваемого за грабеж, соединенный с насилием, мужчину в одном из подъездов. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

Два дня назад все батальоны получили в ориентирование человека, которого разыскивают за грабеж, соединенный с насилием. Патрульные, находившиеся на дежурстве в тот же день отправились по месту вероятного проживания данного мужчины на улице Широкой. Его дома не было. Инспекторы навели контакты с соседями, теми, кто его знает и работниками ЛКП. Вчера это дало свой результат и один из контактеров сообщил, что видел данного гражданина несколько минут назад.

Экипаж отправился немедленно по ранее упомянутому адресу, однако дома его не обнаружили. Разделившись, патрульные начали обследовать все подъезды. На последнем этаже одной из лестничных клеток патрульная обнаружила гражданина, который заметно нервничал и путался в данных, когда его попросили представиться. По информации, именно этот 29-летний гражданин находится в розыске и проходил по кражам и грабежам мобильных телефонов у подростков. Мужчину задержали и доставили в Шевченковский отдел полиции.