пожар, торфяникВчора у Львові зафіксували пожежу на торфовищі у Залізничному районі. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради, 24 квітня у Львові на вул. Гайовській, 44 (Залізничний район) на відкритій території торфополя вогнем знищено торф окремими осередками на площі 0,022 га. Загалом з початку року в місті зафіксували 22 пожежі сухої рослинності, та 3 — на торфовищах.

Нагадаємо, що за самовільне випалювання сухої рослинності або її залишків, особи, винні у підпалі, несуть адміністративну відповідальність у вигляді штрафу від 170 гривень до 1190 гривень.


Вчера во Львове зафиксировали пожар на торфянике в Железнодорожном районе. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в управлении по вопросам чрезвычайных ситуаций и гражданской защиты населения Львовского городского совета, 24 апреля во Львове на ул. Гайовская, 44 (Железнодорожный район) на открытой территории торфополя огнем уничтожено торф отдельными ячейками на площади 0,022 га. Всего с начала года в городе зафиксировали 22 пожара сухой растительности, и 3 - на торфяниках.

Напомним, что за самовольное выжигание сухой растительности или ее остатков, лица, виновные в поджоге, несут административную ответственность в виде штрафа от 170 гривен до 1190 гривен.