жінка, забив, співмешканець

На Старосамбірщині поліцейські викрили зловмисника, котрий жорстоко побив свою співмешканку.

Від отриманих травм жінка померла у реанімації.

У Старосамбірське відділення поліції 24 березня надійшло повідомлення від медиків про те, що до місцевої лікарні з діагнозом «закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, множинні садна голови та обличчя», доставлена 38-річна мешканка одного з сіл району. Незважаючи на зусилля лікарів, врятувати пацієнтці життя не вдалось – жінка померла у реанімаційному відділенні.

Як встановили поліцейські, тілесні ушкодження загиблій наніс її 40-річний співмешканець. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Триває досудове розслідування, вирішується питання про обрання для нього міри запобіжного заходу.


На Старосамборщине полицейские разоблачили злоумышленника, который жестоко избил свою сожительницу.

От полученных травм женщина скончалась в реанимации.

В Старосамборское отделение полиции 24 марта поступило сообщение от медиков о том, что в местную больницу с диагнозом «закрытая черепно-мозговая травма, ушиб головного мозга, множественные ссадины головы и лица», доставлена ​​38-летняя жительница одного из сел района. Несмотря на усилия врачей, спасти пациентке жизнь не удалось - женщина умерла в реанимационном отделении.

Как установили полицейские, телесные повреждения погибшей нанес ее 40-летний сожитель. По данному факту начато уголовное производство по ч.2 ст.121 (умышленное тяжкое телесное повреждение) УК Украины. Продолжается досудебное расследование.