новый мост, строительство, ШевченкоВиконком дозволив будівництво нового автомобільного моста у Львові. Міст збудують між вулицями Шевченка і Ковча. Про це повідомляє ZAXID.NET

У п’ятницю, 24 листопада, виконавчий комітет Львівської міськради погодив містобудівні умови і обмеження для будівництва нового шляхопроводу на вул. Шевченка – вул. Ковча у Львові. Як розповів головний архітектор Львова Юліан Чаплінський, будівництво проводитиметься за бюджетні гроші у 2018 році. За його словами, проектом передбачено влаштувати нове кільце над колією, щоб покращити організацію руху транспорту.

Як розповів заступник директора департаменту ЖКГ Львівської міськради Олександр Одинець, на будівництво моста витратять 25-30 млн грн. Тендер на визначення виконавця робіт оголосять весною 2018 року, а саме будівництво розпочнуть влітку.

Як писав ZAXID.NET, міст збудують таким чином, щоб він утворив трикутник з вулицями Шевченка та Ковча. Будівництво відбуватиметься у рамках реконструкції шляхопроводу на вул. Шевченка.

Додамо, що вул. Шевченка наразі є фактично єдиною магістраллю, яка сполучає Рясне з іншими мікрорайонами Львова.

Во Львове построят новый автомобильный мост

Исполком разрешил строительство нового автомобильного моста во Львове. Мост построят между улицами Шевченко и Ковча. Об этом сообщает ZAXID.NET. https://zaxid.net/vikonkom_dozvoliv_budivnitstvo_novogo_avtomobilnogo_mosta_u_lvovi_n1442372

В пятницу, 24 ноября, исполнительный комитет Львовского горсовета согласовал градостроительные условия и ограничения для строительства нового путепровода на ул. Шевченко - ул. Ковча во Львове. Как рассказал главный архитектор Львова Юлиан Чаплинский, строительство будет проводиться за бюджетные деньги в 2018 году. По его словам, проектом предусмотрено устроить новое кольцо над путями, чтобы улучшить организацию движения транспорта.

Как рассказал заместитель директора департамента ЖКХ Львовского горсовета Александр Одинец, на строительство моста потратят 25-30 млн грн. Тендер на определение исполнителя работ объявят весной 2018 года, а само строительство начнут летом.

Как писал ZAXID.NET, мост построят таким образом, чтобы он образовал треугольник с улицами Шевченко и Ковча. Строительство будет осуществляться в рамках реконструкции путепровода на ул. Шевченко.

Добавим, что ул. Шевченко сейчас является фактически единственной магистралью, соединяющей Рясное с другими микрорайонами Львова.