Дрогобыч, магазин, режим работыЗа скаргами дрогобичан та поданням поліції режим роботи цілодобового магазину у центрі Дрогобича обмежено. Про це повідомляє прес-служба Дрогобицької міської ради. 

У четвер, 23 листопада, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради одноголосно ухвалив рішення щодо обмеження роботи в нічний час цілодобового продуктового магазину "24h", що знаходиться на вулиці Івана Мазепи, 7 у центральній частині міста. Згідно з рішенням виконавчого комітету, для магазину "24h" встановлено режим роботи з 8:00 до 22:00.

Підставою для ухвалення такого рішення слугувало звернення первинної профспілкової організації студентів та аспірантів Дрогобицького державного педагогічного університету ім. Івана Франка, про те, що біля продуктового магазину "24h" регулярно відбувається масове скупчення людей у стані алкогольного сп`яніння, поведінка яких є неприйнятною та небезпечною для студентів, які проживають у гуртожитку №3 та перехожих, зокрема у нічний час.

Також при прийнятті такого рішення виконавчим комітетом було враховано подання Дрогобицького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

В Дрогобыче из-за студентов магазину в центре города запретили работать ночью

По жалобам дрогобичан и представлению полиции режим работы круглосуточного магазина в центре Дрогобыча ограничен. Об этом сообщает пресс-служба Дрогобычского городского совета. http://drohobych-rada.gov.ua/za-skargamy-drogobychan-ta-podannyam-politsiyi-rezhym-roboty-tsilodobovogo-magazynu-u-tsentri-mista-obmezheno/

В четверг, 23 ноября, исполнительный комитет Дрогобычского городского совета единогласно принял решение об ограничении работы в ночное время круглосуточного продуктового магазина "24h", что находится на улице Ивана Мазепы, 7 в центральной части города. Согласно решению исполнительного комитета, для магазина "24h" установлен режим работы с 8:00 до 22:00.

Основанием для принятия такого решения послужило обращение первичной профсоюзной организации студентов и аспирантов Дрогобычского государственного педагогического университета им. Ивана Франко, о том, что возле продуктового магазина "24h" регулярно происходит массовое скопление людей в состоянии алкогольного опьянения, поведение которых является неприемлемым и опасным для студентов, проживающих в общежитии №3, и прохожих, в том числе в ночное время.

Также при принятии такого решения исполнительным комитетом было учтено представление Дрогобычского отдела полиции Главного управления Национальной полиции во Львовской области.