Мисс-Львов, конкурс, Наталья БолюхУ Львові визначили першу красуню міста. Про це повідомили на офіційній сторінці конкурсу у Facebook, пише 032.ua

21-го червня на сцені львівської Опери за головну корону у фіналі конкурсу "Міс Львів-2018" боролися 14 красунь. Переможницею стала 23-річна Наталія Болюх. Саме вона представить Львів на всеукраїнському конкурсі "Міс Україна".

Ведучими конкурсу були "Міс Україна-2016" Олександра Кучеренко та коментатор і телеведучий Тімур Мірошниченко. Конкурсантки дефілювали на сцені у купальниках, вечірніх та весільних сукнях.

Першою віце-міс обрали Наталію Оверчук (№12). Титул "друга віце-міс" здобула учасниця №6 Соня Грицак.


Во Львове определили первую красавицу города. Об этом сообщили на официальной странице конкурса в Facebook, пишет 032.ua

21 июня на сцене львовской Оперы за главную корону в финале конкурса "Мисс Львов-2018" боролись 14 красавиц. Победительницей стала 23-летняя Наталья Болюх. Именно она представит Львов на всеукраинском конкурсе "Мисс Украина".

Ведущими конкурса были "Мисс Украина-2016" Александра Кучеренко и комментатор и телеведущий Тимур Мирошниченко. Конкурсантки дефилировали на сцене в купальниках, вечерних и свадебных платьях.

Первой вице-мисс выбрали Наталью Оверчук (№12). Титул "вторая вице-мисс" получила участница №6 Соня Грицак.