автомобиль, двойникПатрульні виявили, ймовірно, автомобільного двійника. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Вчора, близько 13 години, до Галицького відділу поліції звернувся чоловік та повідомив, що йому на домашню адресу прийшов рекомендований лист, в якому було повідомлення про притягнення його до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху, а саме: зупинка автомобіля у забороненому місці. Заявник підтвердив, що є власником автомобіля, який вказаний в повідомленні, проте транспортний засіб вже давно стоїть в гаражі в розібраному стані.

Дану інформацію передали екіпажам патрульної поліції. Через деякий час один з інспекторів 2-го батальйону повертався під кінець зміни до управління на перезмінку та побачив на вулиці Княгині Ольги автомобіль тої самої моделі, що і в заявника. Його зупинили та попросили показати водія VIN-код транспортного засоба. Перевірка в базі показала, що номер кузова не співпадає з офіційним, а тому це може бути так званий двійник. На місце події викликали слідчого Франківського відділу поліції.


Патрульные обнаружили, вероятно, автомобильного двойника. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

Вчера, около 13 часов, в Галицкий отдела полиции обратился мужчина и сообщил, что ему на домашний адрес пришло заказное письмо, в котором было сообщение о привлечении его к административной ответственности за нарушение правил дорожного движения, а именно: остановка автомобиля в запрещенном месте. Заявитель подтвердил, что является владельцем автомобиля, который указан в сообщении, однако транспортное средство уже давно стоит в гараже в разобранном состоянии.

Данную информацию передали экипажам патрульной полиции. Через некоторое время один из инспекторов 2-го батальона возвращался к концу смены в управление на пересменку и увидел на улице Княгини Ольги автомобиль той же модели, что и у заявителя. Его остановили и попросили показать водителя VIN-код транспортного средства. Проверка в базе показала, что номер кузова не совпадает с официальным, поэтому это может быть так называемый двойник. На место происшествия вызвали следователя Франковского отдела полиции.