Львов-Батуми, авиарейс, YanAirУ червні буде відкрито нове авіасполучення між містом Львів та містом Батумі (Грузія). Сьогодні авіакомпанія Yanair анонсувала, що рейси розпочнуться з 8 червня, будуть двічі на тиждень. Мінімальна ціна квитків у два боки становитиме орієнтовно 220 доларів. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

"Цього року я вперше побував в Грузії. Насправді, я побачив, що можливість кооперації між нашими країнами і містами є величезною. Я думаю, що зі запуском рейсів два рази на тиждень, ми побачимо, що потреба буде настільки велика, що ця кількість рейсів буде збільшуватися, ми будемо звертатися до компанії. Дуже важливо те, щоб ми не просто говорили про відкриття рейсу, а щоб ми могли використати той ресурс, аби готувати вже туристичні продукти як для Львова, так і для Батумі", - зазначив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

Представники авіакомпанії YanAir оголосили відкриття прямого сполучення зі Львова у Грузію. Рейси Львів – Батумі розпочнуться з 8 червня 2018 року двічі на тиждень – щовівторка та щоп’ятниці. Виліт з Батумі запланований о 13:15, зі Львова – о 16:00, тривалість польоту 2 год 50 хв.


В июне будет открыто новое авиасообщение между городом Львов и городом Батуми (Грузия). Сегодня авиакомпания Yanair анонсировала, что рейсы начнутся с 8 июня, будут дважды в неделю. Минимальная цена билетов в обе стороны составит ориентировочно 220 долларов. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

"В этом году я впервые побывал в Грузии. На самом деле, я увидел, что возможность кооперации между нашими странами и городами огромна. Я думаю, что с запуском рейсов два раза в неделю, мы увидим, что потребность будет настолько велика, что это количество рейсов будет увеличиваться, мы будем обращаться к компании. Очень важно то, чтобы мы не просто говорили об открытии рейса, а чтобы мы могли использовать тот ресурс, чтобы готовить уже туристические продукты как для Львова, так и для Батуми ", - отметил заместитель городского головы Львова по вопросам развития Андрей Моск Аленко.

Представители авиакомпании YanAir объявили открытие прямого сообщения из Львова в Грузию. Рейсы Львов - Батуми начнутся с 8 июня 2018 дважды в неделю - по вторникам и пятницам. Вылет из Батуми запланирован в 13:15, из Львова - в 16:00, продолжительность полета 2 ч 50 мин.