пожар, автобус, станция техобслуживанияПравоохоронці встановлюють причину виникнення пожежі на станції техобслуговування поблизу Львова. У боксі на СТО вогнем знищено автобус та автомобіль – попередньо встановлено, що займання могло виникнути під час проведення зварювальних робіт. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 24 квітня, близько 14.45 до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що у селі Сокільники, Пустомитівського району, на станції техобслуговування автобусів сталась пожежа.

На місці події працює слідчо-оперативна група та працівники інших відповідних служб. Як встановили правоохоронці, вогнем знищено туристичний автобус та автомобіль Volkswagen, які були у боксі. Потерпілих внаслідок пожежі немає. Попередньо з’ясовано, що займання могло виникнути під час проведення зварювальних робіт.

Наразі поліцейські встановлюють обставини події та причину виникнення пожежі, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Правоохранители устанавливают причину пожара на станции техобслуживания под Львовом. В боксе на СТО огнем уничтожено автобус и автомобиль - предварительно установлено, что возгорание могло возникнуть во время проведения сварочных работ. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сегодня, 24 апреля, около 14.45 в милицию поступило сообщение о том, что в селе Сокольники, Пустомытовского района, на станции техобслуживания автобусов произошел пожар.

На месте происшествия работает следственно-оперативная группа и работники других соответствующих служб. Как установили правоохранители, огнем уничтожено туристический автобус и автомобиль Volkswagen, которые были в боксе. Пострадавших в результате пожара нет. Предварительно установлено, что возгорание могло возникнуть во время проведения сварочных работ.

Сейчас полицейские устанавливают обстоятельства происшествия и причину возникновения пожара, решается вопрос об открытии уголовного производства.