отравление, работники, предприятие, Новый РоздолПоліцейські встановлюють обставини масового отруєння працівників одного з підприємств міста Новий Розділ. Наразі до місцевої лікарні госпіталізовано восьмеро осіб, потерпілі – мешканці Нового Роздолу та Миколаївського району. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Новороздільське відділення поліції 23 квітня надійшла інформація від епідеміологів про виникнення спалаху інфекційного захворювання серед працівників одного з місцевих підприємств. Поліцейські встановили, що в інфекційне відділення госпіталізовано восьмеро працівників установи, віком 32-48 років, у яких лікарі діагностували "харчову токсикоінфекцію, підозра на сальмонельоз".

Також було з’ясовано, що усі госпіталізовані 20 травня перебували на робочій зміні і під час обідньої перерви харчувалися в їдальні для працівників підприємства. А вже наступного дня у них з’явилися симптоми харчового отруєння. Потерпілі – мешканці Нового Роздолу та Миколаївського району. Наразі поліцейські встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Полицейские устанавливают обстоятельства массового отравления работников одного из предприятий города Новый Раздел. Сейчас в местную больницу госпитализированы восемь человек, пострадавшие - жители Нового Роздола и Николаевского района. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Новороздольское отделение полиции 23 апреля поступила информация от эпидемиологов о возникновении вспышки инфекционного заболевания среди работников одного из местных предприятий. Полицейские установили, что в инфекционное отделение госпитализированы восемь работников учреждения в возрасте 32-48 лет, у которых врачи диагностировали "пищевую токсикоинфекцию, подозрение на сальмонеллез".

Также было выяснено, что все госпитализированные 20 мая находились на рабочей смене и во время обеденного перерыва питались в столовой для работников предприятия. А уже на следующий день у них появились симптомы пищевого отравления. Пострадавшие - жители Нового Роздола и Николаевского района. Сейчас полицейские устанавливают обстоятельства происшествия, решается вопрос об открытии уголовного производства.