паркинг, предприниматели, рынок, петицияСпілка "Підприємці Дрогобича" зареєструвала петицію, в якій протестують проти будівництва на їх робочих місцях паркінгу. 

Спілка "Підприємці Дрогобичини", які здійснюють торгівлю по вул. Шолом Алейхема згідно з заключеним договором з КП "Дрогобицький ринок", просять Дрогобицьку мерію не будувати на цьому місці паркінг.

На зазначеній ділянці працюють близьк 100 підприємців (торгівля овочами та фруктами, одяг, тапочки). У петиції вони зазначають, що сплачуть за умовами договору щомісячно до бюджету міста суму в розмірі 238 000 грн. плюс усі відповідні податки та збори, тож усього до міського бюджету щорічно надходить 2 856 000 грн.

"За рішенням сесії Дрогобицької міської ради у 2019 році на наших робочих місцях планують облаштувати наземний паркінг, таким чином позбавити 100 сімей доходу. Ми вважаємо, що це рішення є не раціональним, оскільки наземний паркінг не зможе принести такі кошти у бюджет міста, та при цьому не враховано інтереси місцевих підприємців", - йдеться у петиції.

Спілка "Підприємців Дрогобичини" вимагає:

  • переглянути рішення сесії Дрогобицької міської ради про облаштування наземного паркінгу по вул. Шолом Алейхема, в м. Дрогобичі.
  • прийняти рішення про облаштування торгових місць для належної торгівлі усіх членів спілки.

Станом на 23 січня петицію підписали 21 особа з 65 необхідних.

Нагадаємо, Дрогобицька міська рада прийняла рішення про облаштування наземного паркінгу на вулиці Шолом Алейхма (від вул. Малий Ринок до вул. Мазепи) згідно з іншою петицією, що набрала необхідну кількість підписів. Паркінг планується побудувати у 2019 році. 


Союз "Предприниматели Дрогобыча" зарегистрировала петицию, в которой протестуют против строительства на их рабочих местах паркинга. 

Союз "Предприниматели Дрогобичины", которые осуществляют торговлю на ул. Шолом Алейхема согласно заключенному договору с КП "Дрогобычский рынок", просят Дрогобычскую мэрию не строить на этом месте паркинг.

На данном участке работают около 100 предпринимателей (торговля овощами и фруктами, одежда, тапочки). В петиции они отмечают, что платят по условиям договора ежемесячно в бюджет города сумму в размере 238 000 грн. плюс все соответствующие налоги и сборы, поэтому всего в городской бюджет ежегодно поступает 2856000 грн.

"По решению сессии Дрогобычского городского совета в 2019 году на наших рабочих местах планируют обустроить наземный паркинг, таким образом лишить 100 семей дохода. Мы считаем, что это решение является не рациональным, поскольку наземный паркинг не сможет принести такие средства в бюджет города, и при этом не учтены интересы местных предпринимателей", - говорится в петиции.

Союз "Предпринимателей Дрогобичины" требует:

  • пересмотреть решение сессии Дрогобычского городского совета об обустройстве наземного паркинга по ул. Шолом Алейхема, в г. Дрогобыче.
  • принять решение об обустройстве торговых мест для надлежащей торговли всех членов союза.

По состоянию на 23 января петицию подписали 21 человек из 65 необходимых.

Напомним, Дрогобычский городской совет принял решение об обустройстве наземного паркинга на улице Шолом Алейхма (от ул. Малый Рынок до ул. Мазепы) в соответствии с другой петицией, набравшей необходимое количество подписей. Паркинг планируется построить в 2019 году.