арест, грабитель, сережкиУ Трускавці посадили під арешт грабіжника, який зірвав з вух дівчини золоті сережки. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Під процесуальним керівництвом Дрогобицької місцевої прокуратури, працівники Нацполіції розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою раніше судимого за злочини проти власності 41-річного жителя Борислава у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.186 КК України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчинений повторно).

Подія трапилась цьогоріч 16 листопада у м. Трускавець. Встановлено, що зловмисник, перебуваючи на одній із вулиць міста, підбіг до 24-річної місцевої мешканки, схопив її за шию, повалив на землю та зірвав з вух золоті сережки. Після вчиненого лиходій утік з місця пригоди, проте незадовго був затриманий правоохоронцями у порядку ст. 208 КПК України.

Слідчим суддею Трускавецького міськрайонного суду підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави. За вчинення вказаного злочину санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.


В Трускавце посадили под арест грабителя, который сорвал с ушей девушки золотые серьги. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководством Дрогобычской местной прокуратуры, работники Нацполиции начали досудебное расследование в уголовном производстве по подозрению ранее судимого за преступления против собственности 41-летнего жителя Борислава в совершении преступления, предусмотренного ч.2 ст.186 УК Украины (грабеж, соединенный с насилием, не опасным для жизни или здоровья потерпевшего, совершенное повторно).

Инцидент произошел в этом году 16 ноября в г. Трускавец. Установлено, что злоумышленник, находясь на одной из улиц города, подбежал к 24-летней местной жительницы, схватил ее за шею, повалил на землю и сорвал с ушей золотые серьги. После совершенного злодей скрылся с места происшествия, однако вскоре был задержан правоохранителями в порядке ст. 208 УПК Украины.

Следственным судьей Трускавецкого горрайонного суда подозреваемому избрана мера пресечения в виде содержания под стражей без альтернативы внесения залога. За совершение указанного преступления санкция статьи предусматривает наказание в виде лишения свободы на срок от 4 до 6 лет.