торг, ремонт, дорога, СыховДві фірми під час торгів намагалися нагріти руки на ремонті доріг та тротуарів у Сихівському районі Львова. Про це повідомляє Львівське ТВ АМКУ.

Адміністративна колегія Львівського ТВ АМКУ оштрафувала ПП "Захід-Автозбуд" на 64 тис. грн. та ПП "Захід-Трансбуд" на 64 тис. грн. за порушення законодавства про захист економічної конкуренції у   вигляді  антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю "Ремонт автомобільних доріг загального користування" (Послуги з поточного ремонту доріг  та тротуарів Сихівського району м. Львова).

Торги проводила Сихівська районна адміністрація Львівської міської ради.


Две фирмы пытались нагреть руки на ремонте дорог и тротуаров в Сыховском районе Львова. Об этом сообщает Львовское ТВ АМКУ.

Административная коллегия Львовского ТВ АМКУ оштрафовал ООО "Запад-Автозбуд" на 64 тыс. Грн. и ЧП "Запад-Трансстрой" на 64 тыс. грн. за нарушение законодательства о защите экономической конкуренции в виде антиконкурентных согласованных действий, касающихся искажения результатов торгов на закупку "Ремонт автомобильных дорог общего пользования" (Услуги по текущему ремонту дорог и тротуаров Сыховского района. Львова).

Торги проводила Сыховская районная администрация Львовского городского совета.