оставила, детей, полицияНа Яворівщині притягли до відповідальності жінку, яка залишила трьох дітей і поїхала на заробітки. Про це повідомляє Головне управління національної поліції у Львівській області, інформує портал "Yavir.Net". 

На Яворівщині до відповідальності притягнули жінку, яка залишила трьох дітей

19 листопада в Яворівський відділ поліції звернулась 37-річна жителька міста Новояворівськ, яка повідомила, що місяць назад її 34-річна сестра поїхала у Львів працевлаштовуватись і відтоді не дає про себе знати. Про це повідомляє Головне управління національної поліції у Львівській області.

За словами заявниці, вона весь цей час опікується трьома доньками сестри віком 5, 11 та 13 років, хоч виховує ще двоє своїх дітей. За фактом було відкрите кримінальне провадження за ст. 115 КК України (умисне вбивство) з позначкою (безвісті відсутня).

Поліцейські розшукали жінку 21 листопада в сусідньому районі, де вона влаштовувала особисте життя, та доставили у Яворівський відділ поліції. З матір’ю трьох дівчаток, якими вона не цікавилась понад місяць, працівники ювенальної превенції провели профілактичну бесіду та притягнули до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей).


На Яворовщине привлекли к ответственности женщину, которая оставила троих детей и уехала на заработки. Об этом сообщает Главное управление национальной полиции во Львовской области, информирует портал "Yavir.Net".  

19 ноября в Яворовский отдел полиции обратилась 37-летняя жительница города Новояворовск, которая сообщила, что месяц назад ее 34-летняя сестра поехала во Львов трудоустраиваться и с тех пор не дает о себе знать. Об этом сообщает Главное управление национальной полиции во Львовской области.

По словам заявительницы, она все это время занимается тремя дочерьми сестры в возрасте 5, 11 и 13 лет, хотя воспитывает еще двое своих детей. По факту было открыто уголовное производство по ст. 115 УК Украины (умышленное убийство) с пометкой (без вести отсутствует).

Полицейские разыскали женщину 21 ноября в соседнем районе, где она устраивала личную жизнь, и доставили в Яворовский отдел полиции. С матерью троих девочек, которыми она не интересовалась более месяца, работники ювенальной превенции провели профилактическую беседу и привлекли к административной ответственности по ч.1 ст. 184 Кодекса Украины об административных правонарушениях (невыполнение родителями или лицами, их заменяющими, обязанностей по воспитанию детей).