пожар, квартира, кошки

У Львові рятувальники ліквідували пожежу в квартирі. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

22 жовтня о 13:24 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на 2-му поверсі 5-поверхового житлового будинку в м. Львові на вул. Виговського, 31 "а". На момент пожежі у квартирі перебував син власниці та 11 котів. Підліток повідомив про горіння матір, яка вже викликала вогнеборців на допомогу.

Пожежа спричинила щільне задимлення, тому рятувальники ліквідовували горіння в апаратах захисту органів дихання. Пожежу локалізовано о 13:36, ліквідовано о 13:43. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 5 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 12 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки.

Причина займання встановлюється. Внаслідок події ніхто не постраждав.


Во Львове спасатели ликвидировали пожар в квартире. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

22 октября в 13:24 к спасателям поступило сообщение о пожаре в квартире на 2-м этаже 5-этажного жилого дома в г. Львове на ул. Выговского, 31 "а". На момент пожара в квартире находился сын владелицы и 11 котов. Подросток сообщил о пожаре матери, которая вызвала пожарных на помощь.

Пожар вызвал плотное задымление, поэтому спасатели ликвидировали горение в аппаратах защиты органов дыхания. Пожар локализован в 13:36, ликвидирован в 13:43. Огнем уничтожены вещи домашнего обихода на площади 5 кв.м.

К ликвидации пожара привлекли 12 спасателей и 2 единицы спецтехники.

Причина возгорания устанавливается. В результате происшествия никто не пострадал.