ДТП, внедорожник, тягачНа автодорозі Київ-Чоп неподалік Львова в автопригоді загинув водій позашляховика. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 23 жовтня, о 10.33 в поліцію надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі Київ-Чоп.

Як попередньо встановили правоохоронці, біля села Пасіки Зубрицькі Пустомитівського району зіткнулися автомобіль Mitsubishi Pajero, яким керував 42-річний житель міста Тернопіль, та тягач Renault, за кермом якого знаходився 59-річний львів’янин. Внаслідокі зіткнення водій позашляховика загинув на місці події.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання, передбачене статтею, - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування.


На автодороге Киев-Чоп недалеко от Львова в дорожной аварии погиб водитель внедорожника. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сегодня, 23 октября, в 10.33 в полицию поступило сообщение о дорожно-транспортном происшествии на автодороге Киев-Чоп.

Как предварительно установили правоохранители, у села Пасеки Зубрицкие Пустомытовского района столкнулись автомобиль Mitsubishi Pajero, которым управлял 42-летний житель города Тернополь, и тягач Renault, за рулем которого находился 59-летний львовянин. В результате столкновения водитель внедорожника погиб на месте происшествия.

По факту открыто уголовное производство по ч.2 ст.286 Уголовного кодекса Украины (нарушение правил безопасности дорожного движения или эксплуатации транспорта лицами, управляющими транспортными средствами). Максимальное наказание, предусмотренное статьей, - лишение свободы на срок от трех до восьми лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет или без такового.

Проводится досудебное расследование.