автобус, Сыхов, петицияЗамінити на великогабаритні автобуси на маршруті 32 – така петиція зареєстрована в Єдиній системі місцевих петицій. 

За словами автора петиції Віталія Таряника, маршрут 32 з'єднує головну артерію міста (залізничний вокзал) з спальними районом міста (Сихів), де проживає велика чисельність населення. Крім того маршрут пролягає через районі, де проживає і працює велика чисельність містян, а тому у години пік не можливо навіть і розраховувати на цей маршрут, оскільки він завжди є переповнений.

Щоб полегшити добирання у години пік, він пропонує замінити звичайні Богдани на великогабаритні автобуси (МАЗ, ЛАЗ та ін.).

"Прошу підтримати небайдужих львів'ян цю петицію, яка полегшить комфортне добирання не лише містян, також інших людей!"

Автор петиції Віталій Таряник

До кінця збору підписів залишилось 59 днів.


Заменить на крупногабаритные автобусы на маршруте 32 - такая петиция зарегистрирована в Единой системе местных петиций. 

По словам автора петиции Виталия Таряника, маршрут 32 соединяет главную артерию города (железнодорожный вокзал) со спальным районом города (Сыхов), где проживает большая численность населения. Кроме того маршрут пролегает через районы, где проживает и работает большое количество горожан, а потому в часы пик невозможно даже и рассчитывать на этот маршрут, поскольку он всегда переполнен.

Чтобы облегчить подбора в часы пик, он предлагает заменить обычные Богданы на крупногабаритные автобусы (МАЗ, ЛАЗ и др.).

"Прошу поддержать неравнодушных львовян эту петицию, которая облегчит комфортный проезд не только горожан, а также других людей!"

Автор петиции Виталий Таряник

До конца сбора подписей осталось 59 дней.