дорога, строительство, ВинникиНа Львівщині триває будівництво з'їзду з автомобільної дороги у посиленому темпі. Про це повідомляє Служба автодоріг у Львівській області. 

На замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області активно будують з’їзд з автомобільної дороги державного значення М-09 Тернопіль — Львів — Рава-Руська на автомобільну дорогу державного значення М-06 Київ — Чоп для лівоповоротного руху за напрямком Тернопіль — Чоп у місті Винники.

Складність руху у цьому місці спостерігається все частіше через велику інтенсивність транспортного потоку. Адже на вказаній ділянці автомобільної дороги М-06 Київ — Чоп інтенсивність руху складає 24 889 автомобілів/добу. Відповідно до розрахунків дана ділянка автомобільної дороги вважається аварійно-небезпечною.

У відповідності до вищенаведеного було прийняте рішення збудувати з’їзд, який дасть змогу розвантажити автомобільну дорогу М-06 Київ — Чоп на вказаній транспортній розв’язці.

Станом на сьогодні виконанні підготовчі роботи для будівництва ділянки автомобільної дороги. Розпочаті роботи з влаштування поширення (смуги гальмування) автомобільної дороги М-06 Київ — Чоп, основи із ЩПС укріплений з цементом та влаштування бордюрного каменю.

Служба автомобільних доріг у Львівській області просить водіїв бути максимально уважними в місцях проведення будівельних робіт та дотримуватися швидкісного режиму.

42055459f9c1bc6353dd9088e79df4e0.md.jpg 8a161f873419872e1f815d388027081a.md.jpg


На Львовщине продолжается строительство съезда с автомобильной дороги в усиленном темпе. Об этом сообщает Служба автодорог в Львовской области. 

По заказу Службы автомобильных дорог в Львовской области активно строят съезд с автомобильной дороги государственного значения М-09 Тернополь - Львов - Рава-Русская на автомобильную дорогу государственного значения М-06 Киев - Чоп для левоповоротного движения по направлению Тернополь - Чоп в городе Винники.

Сложность движения в этом месте наблюдается все чаще через большую интенсивность транспортного потока. Ведь на указанном участке автомобильной дороги М-06 Киев - Чоп интенсивность движения составляет 24 889 автомобилей/сутки. Согласно расчетам данный участок автомобильной дороги считается аварийно-опасным.

В соответствии с вышеприведенным было принято решение построить съезд, который позволит разгрузить автомобильную дорогу М-06 Киев - Чоп на указанной транспортной развязке.

На сегодня выполнены подготовительные работы для строительства участка автомобильной дороги. Начаты работы по устройству полосы торможения автомобильной дороги М-06 Киев - Чоп, основы с ЩПТ укрепленный с цементом и устройства бордюрного камня.

Служба автомобильных дорог в Львовской области просит водителей быть предельно внимательными в местах проведения строительных работ и соблюдать скоростной режим.