Еrnest, авиарейс, Львов-Рим, Львов-МиланВчора відбулися перші рейси на двох нових напрямках авіакомпанії Еrnest у Рим та Мілан (Мальпенса). Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Вчора, 22 червня, авіакомпанія Ernest Airlines запустила польоти у двох нових напрямках: з аеропорту "Львів" — у Мілан (Мальпенса) та Рим (Ф'юмічіно). Ці два рейси доповнили італійську палітру можливостей, які представляє перевізник. Вона складається з Мілану (Бергамо), Неаполя та Венеції. Відтепер авіакомпанія виконує польоти 16 разів на тиждень у 5 напрямках.

Попереднє представлення цих рейсів відбулося 12 червня за участю президент Ernest Airlines Шаді Ель Танніра.

"Сполучення з Римом є дуже важливим для нас і хочу відзначити, що Львів — єдине місто в Україні, яке має рейс у аеропорт Ф’юмічіно. Ми вважаємо, що це лише початок нашого розповсюдження перельотів до столиці Італії. Рейс до Мілану також дуже цікавий. Адже це столиця моди, дизайну та фінансів. Ці обидва міста відіграють дуже важливу роль для усіх українських пасажирів, зокрема і з точки зору сполучення з іншими містами Італії", — розповів топ-менеджер авіакомпанії.

Генеральний директор аеропорту "Львів" Тетяна Романовська відзначила, що співпраця з ERNEST AIRLINES дуже динамічно розвивається та майже щомісяця тішить добрими новинами.

Рейс на Рим був завантажений майже на 2/3: зі Львова — 113, до Львова — 95. А у Мілан: зі Львова — 100, до Львова — 78.

Обидва рейси будуть тричі на тиждень: у понеділок, середу та п’ятницю. До речі, у п’ятницю відбуваються аж п’ять рейсів.


Вчера состоялись первые рейсы на двух новых направлениях авиакомпании Еrnest в Рим и Милан (Мальпенса). Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Вчера, 22 июня, авиакомпания Ernest Airlines запустила полеты в двух новых направлениях: из аэропорта "Львов" - в Милан (Мальпенса) и Рим (Фьюмичино). Эти два рейса дополнили итальянскую палитру возможностей, которые представляет перевозчик. Она состоит из Милана (Бергамо), Неаполя и Венеции. Отныне авиакомпания выполняет полеты 16 раз в неделю в 5 направлениях.

Предварительное представление этих рейсов состоялось 12 июня при участии президент Ernest Airlines Шади Эль Таннира.

"Сочетание с Римом очень важно для нас и хочу отметить, что Львов - единственный город в Украине, который имеет рейс в аэропорт Фьюмичино. Мы считаем, что это только начало нашего распространения перелетов в столицу Италии. Рейсы в Милан также очень интересный . Ведь это столица моды, дизайна и финансов. Эти оба города играют очень важную роль для всех украинских пассажиров, в том числе и с точки зрения сообщения с другими городами Италии ", - рассказал топ-менеджер авиакомпании.

Генеральный директор аэропорта "Львов" Татьяна Романовская отметила, что сотрудничество с ERNEST AIRLINES очень динамично развивается и почти ежемесячно радует хорошими новостями.

Рейс на Рим был загружен почти на 2/3: из Львова - 113, во Львов - 95. А в Милан: из Львова - 100, во Львов - 78.

Оба рейса будут три раза в неделю: в понедельник, среду и пятницу. Кстати, в пятницу происходят целых пять рейсов.