окна, выпала, ЧервоноградПотерпілу госпіталізовано у травматологічне відділення, поліцейські встановлюють обставини події. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Червоноградський відділ поліції 22 травня о 15.50 надійшло повідомлення від медиків про те, що у лікарню доставлена 53-річна жителька Сокальського району, у якої діагностували кататравму (тілесні ушкодження, отримані внаслідок падіння з висоти).

Як встановили працівники поліції, жінка впала з другого поверху будівлі одного із місцевих підприємств під час миття вікон.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.272 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою). Статтею передбачене покарання включно до обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю терміном до трьох років або без такого.

Наразі проводиться досудове розслідування.


Пострадавшая госпитализирована в травматологическое отделение, полицейские устанавливают обстоятельства происшествия. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Червоноградский отдел полиции 22 мая в 15.50 поступило сообщение от медиков о том, что в больницу доставлена ​​53-летняя жительница Сокольского района, в которой диагностировали кататравму (телесные повреждения, полученные в результате падения с высоты).

Как установили сотрудники полиции, женщина упала со второго этажа здания одного из местных предприятий во время мытья окон.

По факту возбуждено уголовное производство по ч.1 ст.272 Уголовного кодекса Украины (нарушение правил безопасности во время выполнения работ с повышенной опасностью). Статьей предусмотрено наказание вплоть до ограничения свободы на срок до трех лет с лишением права занимать определенные должности или заниматься определенной деятельностью на срок до трех лет или без такового.

 В настоящее время проводится досудебное расследование.