врач, стоматолог, Дрогобыч, угрозаУ Дрогобичі поліцейські затримали зловмисника, котрий погрожував лікарю зброєю. Особу затриманого встановлено, зброю вилучено, відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 23 квітня, близько 10.30 на оперативну лінію 102 до поліції надійшло повідомлення про те, що у місті Дрогобич в один з кабінетів стоматологічної клініки увірвався озброєний чоловік та погрожує лікарю.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, екіпаж Управління поліції охорони Львівщини та працівники інших підрозділів поліції. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

Особу затриманого встановлено – ним виявився 31-річний мешканець одного з сіл Дрогобицького району. Поліцейські вилучили у нього предмет, схожий на револьвер, та скерували його на експертизу у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.Проводиться досудове розслідування.


В Дрогобыче полицейские задержали злоумышленника, который угрожал врачу оружием. Личность задержанного установлена, оружие изъято, открыто уголовное производство. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сегодня, 23 апреля, около 10.30 на оперативную линию 102 в полицию поступило сообщение о том, что в городе Дрогобыч в один из кабинетов стоматологической клиники ворвался вооруженный мужчина и угрожает врачу.

На место происшествия немедленно выехали следственно-оперативная группа, экипаж Управление полиции охраны Львовщины и работники других подразделений полиции. Злоумышленник задержан в порядке ст.208 УПК Украины, вскоре суд изберет для него меру пресечения.

Личность задержанного установлена ​​- им оказался 31-летний житель одного из сел Дрогобычского района. Полицейские изъяли у него предмет, похожий на пистолет, и направили его на экспертизу во Львовский научно-исследовательский экспертно-криминалистический центр.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.4 ст.296 (хулиганство) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от трех до семи лет.

Проводится досудебное расследование.