Дрогобыч, подросток, вокзал, грабежВ Дрогобичі поліцейські затримали неповнолітнього, який пограбував пасажира залізниці на вокзалі. Зловмисник вирвав мобільний телефон у заявника та втік з місця події. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Дрогобицький відділ поліції звернувся 34-річний житель одного з сіл району. Чоловік повідомив, що 11 квітня близько 20.25 у залі очікування на залізничному вокзалі невідомий хлопець вирвав з його рук мобільний телефон Doogee та втік.

Працівники поліції з’ясували, що до скоєння правопорушення причетний 17-річний мешканець району.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). За скоєне правопорушення передбачене покарання включно до позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Проводиться досудове розслідування.


В Дрогобыче полицейские задержали несовершеннолетнего, который ограбил пассажира железной дороги на вокзале. Злоумышленник вырвал мобильный телефон у заявителя и скрылся с места происшествия. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Дрогобычский отдел полиции обратился 34-летний житель одного из сел района. Мужчина сообщил, что 11 апреля около 20.25 в зале ожидания на железнодорожном вокзале неизвестный парень вырвал из его рук мобильный телефон Doogee и скрылся.

Работники полиции выяснили, что к совершению правонарушения причастен 17-летний житель района.

Открыто уголовное производство по ч.1 ст.186 Уголовного кодекса Украины (грабеж). За совершенное правонарушение предусмотрено наказание вплоть до лишения свободы на срок до четырех лет.

Проводится досудебное расследование.