розыск, парень, пробежкаУ Дрогобицькому районі рятувальники шукали 22-річного хлопця, який вийшов вранці на пробіжку в лісі та не повернувся. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

22 квітня о 11:40 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що в с. Станиля Дрогобицького району 21 квітня о 06:30 вийшов з дому на ранкову пробіжку в лісі та не повернувся місцевий житель 1996 року народження.

Група пошуково-рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України проводила пошукові роботи загубленого. О 14:50 хлопець самостійно вийшов поблизу м. Трускавець.

До пошукових робіт залучалось 4 чоловік особового складу, 1 одиниця спецтехніки та 1 собака.


В Дрогобычском районе спасатели искали 22-летнего парня, который вышел утром на пробежку в лесу и не вернулся. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

22 апреля в 11:40 в Службу спасения "101" поступило сообщение о том, что в с. Станиля Дрогобычского района 21 апреля в 6:30 вышел из дома на утреннюю пробежку в лесу и не вернулся местный житель 1996 года рождения.

Группа поисково-спасательных работ аварийно-спасательной части 2-го специального центра быстрого реагирования ГСЧС Украины проводила поисковые работы потерянного. В 14:50 парень самостоятельно вышел вблизи г. Трускавец.

К поисковым работам привлекались 4 человек личного состава, 1 единица спецтехники и 1 собака.