ДТП, пьяный, дочь, электроопораВ Самбірському районі нетверезий водій легковика вчинив наїзд на електроопору. Внаслідок ДТП потерпіла його 4-річна донька, яка госпіталізована у лікарню. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 22 лютого, в поліцію надійшло повідомлення про те, що в місті Рудки Самбірського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля  Renault Laguna, 31-річний місцевий мешканець, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням, виїхав на тротуар та в’їхав у електроопору. В результаті ДТП тілесні ушкодження отримала його 4-річна донька. Дівчинку доставили у лікарню з закритим переломом стегнової кістки. 

Поліцейські встановлюють обставини події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


В Самборском районе нетрезвый водитель легковушки совершил наезд на электроопору. В результате ДТП пострадавшая его 4-летняя дочь, которая госпитализирована в больницу. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сегодня, 22 февраля, в полицию поступило сообщение о том, что в городе Рудки Самборского района произошло дорожно-транспортное происшествие. Как предварительно установили правоохранители, водитель автомобиля Renault Laguna, 31-летний местный житель, находясь в состоянии алкогольного опьянения, не справился с управлением, выехал на тротуар и въехал в электроопору. В результате ДТП телесные повреждения получила его 4-летняя дочь. Девочку доставили в больницу с закрытым переломом бедренной кости.

Полицейские устанавливают обстоятельства происшествия. Решается вопрос об открытии уголовного производства.