Впродовж 24 – 27 лютого на Львівщині очікується різке знищення температури повітря.

У Львові в приміщенні Центру обліку та нічного перебування бездомних осіб, що на вул. Кирилівській, 3а, щоденно, без вихідних, продовжує діяти пункт обігріву.

Також від – 10° в місті працюватимуть додаткові пункти обігріву, повідомили в міськраді.

Так, спільно з БО "Регіональний центр соціальної адаптації" працюватиме пункт обігріву на вул. Личаківській, 56 у приміщенні цієї благодійної організації. Він працюватиме в робочі дні з 9.00 до 18.00. Також за потреби у Галицькому районі міста Львова на території ЛКП "Старий Львів" на вул. Сербській 15, в робочі дні, з 8.00 до 17.00 організують роботу пункту обігріву. Цей пункт обігріву може розмістити до 25 осіб.

Додатково організують роботу пункту обігріву у приміщенні Комунального закладу соціального захисту "Соціальний готель" на вул. Городоцькій, 163а.  Він працюватиме в робочі дні з 9.00 до 18.00. Ці пункти будуть забезпечені гарячими напоями та харчуванням швидкого приготування.

Працівники Центру обліку та нічного перебування бездомних осіб звертаються до усіх бути небайдужими і повідомляти про факти та місця перебування бездомних осіб чи скеровувати їх безпосередньо до Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян. Контакти Центру:  тел.: 233-14-79 або 233-10-49, вул. Кирилівська, 3а.


В течение 24 - 27 февраля на Львовщине ожидается резкое уничтожения температуры воздуха.

Во Львове в помещении Центра учета и ночного пребывания бездомных лиц, на ул. Кирилловской, 3а, ежедневно, без выходных, продолжает действовать пункт обогрева.

Также от - 10 ° в городе будут работать дополнительные пункты обогрева, сообщили в горсовете.

Так, совместно с БУ "Региональный центр социальной адаптации" будет работать пункт обогрева на ул. Лычаковской, 56 в помещении этой благотворительной организации. Он будет работать в рабочие дни с 9.00 до 18.00. Также при необходимости в Галицком районе Львова на территории ЛКП "Старый Львов" на ул. Сербской 15 в рабочие дни, с 8.00 до 17.00 организуют работу пункта обогрева. Этот пункт обогрева может разместить до 25 человек.

Дополнительно организуют работу пункта обогрева в помещении коммунального учреждения социальной защиты "Социальная гостиница" на ул. Городоцкой, 163а. Он будет работать в рабочие дни с 9.00 до 18.00. Эти пункты будут обеспечены горячими напитками и питанием быстрого приготовления.

Работники Центра учета и ночного пребывания бездомных лиц обращаются ко всем быть неравнодушными и сообщать о фактах и ​​места пребывания бездомных лиц или направлять их непосредственно в Центр учета и ночного пребывания бездомных граждан. Контакты Центра: тел.: 233-14-79 или 233-10-49, ул. Кирилловская, 3а.