У Львові за одержання неправомірної вигоди судили викладача вищого навчального закладу.

Як розповіли в поліції, викладач вимагав 370 доларів США у студента університету за сприяння у підготовці та захисті дипломної роботи, а також в успішному складанні іспиту.

Правоохоронці затримали зловмисника 11 січня у власному кабінеті під час отримання обумовленої суми неправомірної вигоди, суд обрав для нього міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Районний суд Львова визнав обвинувачуваного винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) та засудив його до сплати штрафу у 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17 тисяч гривень, з позбавленням права обіймати посади, пов’язані із виконанням адміністративно-господарських функцій, строком на один рік.


Во Львове за получение неправомерной выгоды судили преподавателя высшего учебного заведения.

Как рассказали в полиции, преподаватель требовал 370 долларов США у студента университета за содействие в подготовке и защите дипломной работы, а также в успешной сдаче экзамена.

Правоохранители задержали злоумышленника 11 января в собственном кабинете при получении оговоренной суммы неправомерной выгоды, суд избрал для него меру пресечения в виде домашнего ареста.

Районный суд Львова признал обвиняемого виновным в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.1 ст.368 УК Украины (принятие предложения, обещания или получения неправомерной выгоды должностным лицом) и приговорил его к уплате штрафа в 1000 необлагаемых минимумов доходов граждан, что составляет 17 000 гривен с лишением права занимать должности, связанные с выполнением административно-хозяйственных функций, сроком на один год.