уклонист, суд, призывУ Львові суд виніс вирок хлопцю, який отримав повістку на строкову службу, але не прибув вчасно до військового комісаріату. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Як зазначається у матеріалах вироку, 7 листопада 2017 року хлопець отримав повістку під особистий розпис від Личаківсько-Залізничного обєднаного районного військового комісаріату м. Львова з терміном прибуття до військового комісаріату на 09.11.2017 року з подальшим вибуттям до війська в складі команди №65/9359 для проходження строкової військової служби. Однак у зазначений термін та в подальшому без поважних на те причин до військового комісаріату не прибув та жодних обставин свого неприбуття не повідомив, чим ухилився від призову на строкову військову службу.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні кримінального правопорушення визнав повністю. Просив його суворо не карати, оскільки він щиро кається.

Шевченківський районний суд м. Львова визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 335 КК України, та призначив покарання у виді обмеження волі строком на один рік. Проте звільнив від відбування покарання з випробуванням, якщо він протягом одного року іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов'язки.


Во Львове суд вынес приговор парню, который получил повестку на срочную службу, но не прибыл вовремя в военный комиссариат. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений.

Как отмечается в материалах приговора, 7 ноября 2017 года парень получил повестку под личную роспись от Лычаковско-Железнодорожного объединенного районного военного комиссариата г. Львова со сроком прибытия в военный комиссариат на 09.11.2017 года с последующим убытием в армию в составе команды №65/9359 для прохождения срочной военной службы. Однако в указанный срок и в дальнейшем без уважительных на то причин в военный комиссариат не явился и об обстоятельствах своего неприбытия не сообщил, чем уклонился от призыва на срочную военную службу.

В судебном заседании обвиняемый свою вину в совершении уголовного преступления признал полностью. Просил его строго не наказывать, поскольку он искренне раскаивается.

Шевченковский районный суд Львова признал мужчину виновным в совершении уголовного преступления, предусмотренного ст. 335 УК Украины, и назначил наказание в виде ограничения свободы сроком на один год. Однако освободил от отбывания наказания с испытанием, если он в течение одного года испытательного срока не совершит нового преступления и выполнит возложенные на него обязанности.