убийство, друг, судДушогуб із Львівщини проведе за ґратами 7 років. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Під процесуальним керівництвом Радехівської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно 39-річного мешканця Буського району, який обвинувачувався у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 КК України (заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Інцидент стався 12 травня 2018 року, близько 09-09.25 у будинку, де проживав 41-річний потерпілий та вбивця (без реєстрації). Під час раптового конфлікту із другом обвинувачений умисно завдав йому один удар ножем у живіт. Внаслідок травми у реанімаційному відділенні Буської центральної районної лікарні чоловік помер.

Обвинувальний акт та позовну заяву про відшкодування витрат на стаціонарне лікування постраждалого, цьогоріч 9 липня скеровано до суду для розгляду. Відтак, 13.11.2018 Буський районний суд Львівської області визнав зловмисника винним та призначив покарання у виді позбавлення волі строком на 7 років. Крім цього, судом задоволено цивільний позов про стягнення з фігуранта на користь закладу охорони здоров’я майже 13 тис грн.


Душегуб со Львовщины проведет за решеткой 7 лет. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководством Радеховской местной прокуратуры завершено досудебное расследование в отношении 39-летнего жителя Бусского района, который обвинялся в совершении преступления, предусмотренного ч.2 ст.121 УК Украины (причинение умышленного тяжкого телесного повреждения, повлекшего смерть потерпевшего).

Инцидент произошел 12 мая 2018, около 09-09.25 в доме, где проживал 41-летний потерпевший и убийца (без регистрации). Во время внезапного конфликта с другом обвиняемый умышленно нанес ему один удар ножом в живот. Вследствие травмы в реанимационном отделении Буской центральной районной больнице мужчина скончался.

Обвинительный акт и исковое заявление о возмещении расходов на стационарное лечение пострадавшего, в этом году 9 июля направлен в суд для рассмотрения. 13.11.2018 Бусский районный суд Львовской области признал злоумышленника виновным и назначил наказание в виде лишения свободы сроком на 7 лет. Кроме этого, судом удовлетворен гражданский иск о взыскании с фигуранта в пользу учреждения здравоохранения почти 13 тыс грн.