ДТП, подросткиУ Дрогобичі зіткнулися три автівки, у ДТП постраждали двоє підлітків. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

ДТП сталася 21 жовтня о 23:00 у м. Дрогобич на вул. Володимира Великого, 52.

20-річний мешканець м. Дрогобич, керуючи автомобілем Peugeot Partner, здійснив зіткнення із мікроавтобусом Mercedes Sprinter та автомобілем Volkswagen Caddy. Внаслідок ДТП два його пасажири отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані у Дрогобицьку МЛ:

  • 16-річний мешканець м. Дрогобич (2002 року народження), діагноз: “Закритий перелом лівої ліктевої кістки”
  • 17-річний мешканець м. Дрогобич 2001 року народження, діагноз: “ЗЧМТ. Забійна рана чола”.

У відділу комунікації поліції Львівської області додали, що за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Правоохоронці встановлюють обставини події.


В Дрогобыче столкнулись три автомобиля, в ДТП пострадали двое детей. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской ОГА.

ДТП произошло 21 октября в 23:00 в г. Дрогобыч на ул. Владимира Великого, 52.

20-летний житель г. Дрогобыч, управляя автомобилем Peugeot Partner, совершил столкновение с микроавтобусом Mercedes Sprinter и автомобиля Volkswagen Caddy. В результате ДТП два его пассажира получили телесные повреждения и были госпитализированы в Дрогобычскую МЛ:

  • 16-летний житель г. Дрогобыч (2002 года рождения), диагноз: "Закрытый перелом левой локтевой кости"
  • 17-летний житель г. Дрогобыч 2001 года рождения, диагноз: "ЗЧМТ. Убойная рана лба".

В отдела коммуникации полиции Львовской области добавили, что по данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения) УК Украины. Максимальное наказание, предусмотренное санкцией статьи - до трех лет ограничения свободы с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет. Правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия.