переезд, ремонтНа Львівщині ремонтуватимуть залізничний переїзд, що біля смт. Жвирка. Проїзд буде закритий декілька днів. Про це повідомляє видання "Над Бугом".  

Як зазначають в регіональній філії "Львівська залізниця", переїзд біля Жвирки, для водіїв закриватимуть у зв’язку з проведенням капітального ремонту, а саме: заміни рейко-шпальної решітки, влаштування залізобетонних плит настилу та пішохідної доріжки.

Внаслідок цього, дорога що веде до міста Сокаль буде перекрита для руху автотранспорту з 11 години 19 жовтня до 27 жовтня 17 години.

Об’їзд транспортом буде здійснюватися по автодорозі, яка проходить поруч Сокальським елеватором ПП "Західний Буг".


На Львовщине будут ремонтировать железнодорожный переезд, что у пгт. Жвирка. Проезд будет закрыт несколько дней. Об этом сообщает издание "Над Бугом". 

Как отмечают в региональном филиале "Львовская железная дорога", переезд у Жвирки, для водителей закрыли в связи с проведением капитального ремонта, а именно: замены четырехпутной решетки, устройства железобетонных плит настила и пешеходной дорожки.

В результате, дорога ведущая в город Сокаль будет перекрыта для движения автотранспорта с 11:00 19 октября до 27 октября 17 часов.

Объезд транспортом будет осуществляться по автодороге, проходящей рядом Сокальским элеватором ЧП "Западный Буг".