ДТП, перевернулсяТроє пасажирів авто, яке перекинулось на Львівщині, отримали тілесні ушкодження. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 21 жовтня близько 13.30 у селі Тухля Сколівського району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Dacia Logan, 23-річний львів’янин, не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль з’їхав у кювет та перекинувся. Під час ДТП тілесні ушкодження, зокрема забої, отримали пасажири автомобіля – дві дівчини віком 19 та 20 років та 22-річний чоловік, усі мешканці Львова.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Правоохоронці встановлюють обставини події.


Трое пассажиров авто, которое перевернулось на Львовщине, получили телесные повреждения. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло 21 октября около 13.30 в селе Тухля Сколевского района. Как предварительно установили правоохранители, водитель автомобиля Dacia Logan, 23-летний львовянин, не справился с управлением, в результате чего автомобиль съехал в кювет и перевернулся. Во время ДТП телесные повреждения, в том числе ушибы, получили пассажиры автомобиля - две девушки в возрасте 19 и 20 лет и 22-летний мужчина, все жители Львова.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения) УК Украины. Максимальное наказание, предусмотренное санкцией статьи - до трех лет ограничения свободы с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет. Правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия.