12-летняя девочка, родилаУ Львові шестикласниця народила хлопчика. Його батьком, за попередньою інформацією, є 18-річний сусід. Про це повідомляє "Високий замок". 

За даними видання, у Львові, в одному з пологових будинків, мамою стала 12-річна дівчинка. Вона народила хлопчика вагою 2,500. Щоправда, офіційно коментувати пологи юної породіллі в адміністрації лікарні відмовились, посилаючись на те, що права неповнолітньої дитини захищені державою. Крім того, без дозволу матері не можуть розголошувати жодної інформації. Мама, якій 31 рік, провідувала доньку у пологовому будинку лише раз.

Новоспечена породілля з багатодітної сім’ї, в якій виховуються семеро дітей. Родина живе в одному з районних центрів на Львівщині. Вона навчається у 6-му класі. Батьком дитини, за поперед­ньою інформацією, є 18-річний сусід. Він, як розповідають поінформовані джерела, у лікарні новонароджену дитину не відвідував.

Нині юна мама прооперована, триває післяопераційний період. Під час пологів їй зробили кесарів розтин.


Во Львове шестиклассница родила мальчика. Его отцом, по предварительной информации, является 18-летний сосед. Об этом сообщает "Высокий замок". 

По данным издания, во Львове, в одном из родильных домов, мамой стала 12-летняя девочка. Она родила мальчика весом 2,500. Правда, официально комментировать роды юной роженицы в администрации больницы отказались, ссылаясь на то, что права несовершеннолетнего ребенка защищены государством. Кроме того, без разрешения матери не могут разглашать никакой информации. Мама, которой 31 год, навещала дочь в роддоме только раз.

Новоиспеченная роженица из многодетной семьи, в которой воспитываются семеро детей. Семья живет в одном из районных центров Львовской области. Она учится в 6-м классе. Отцом ребенка, по предварительной информации, является 18-летний сосед. Он, как рассказывают информированные источники, в больнице новорожденного ребенка не посещал.

Сейчас юная мама прооперирована, продолжается послеоперационный период. Во время родов ей сделали кесарево сечение.