переход, упала, грузовикНа пішохідному переході у ЛьвовІ літня жінка впала під вантажний автомобіль “Рено”. Водію вдалось уникнути наїзду. Про це повідомляє голова ГО “Варта 1”  Ігор Зінкевич.

Пригода трапилась сьогодні, 22 вересня, близько 13:45. 

"За словами очевидців події, літня жінка сама впала під автомобіль на пішохідному переході в той момент, коли водій здійснював поворот з вул. Дорошенка на вул. Костюшки. На щастя, водій загальмував та не переїхав  її задніми колесами. Після того, як жінка опинилася під автомобілем, вона відмовилась вставати до моменту, поки не приїхала швидка медична допомога та поліція. Жодних травм вона не отримала, від госпіталізації відмовилась”, - розповів Ігор Зінкевич.

На місці події присутні правоохоронці, які з’ясовують обставини події.


На пешеходном переходе во Львове пожилая женщина упала под грузовой автомобиль "Рено". Водителю удалось избежать наезда. Об этом сообщает председатель ОО "Варта 1" Игорь Зинкевич.

Происшествие произошло сегодня, 22 сентября, около 13:45.

"По словам очевидцев происшествия, пожилая женщина сама упала под автомобиль на пешеходном переходе в тот момент, когда водитель совершал поворот с ул. Дорошенко на ул. Костюшко. К счастью, водитель затормозил и не переехал ее задними колесами. После того, как женщина оказалась под автомобилем, она отказалась вставать до момента, пока не приехала скорая медицинская помощь и полиция. Никаких травм она не получила, от госпитализации отказалась", - рассказал Игорь Зинкевич.

На месте происшествия находятся правоохранители, которые выясняют обстоятельства происшествия.