Штрафувати за вигул собак без намордників – петиція з такою пропозицією зареєстрована в Єдиній системі місцевих петицій. 

"Пропоную ввести штраф за вигул великих собак без намордників від 10000 грн, щоб у безвідповідальних власників таких собак відпадало назавжди бажання водити їх по тротуарах або, як часто люблять, без поводків. Просто це вже ні в які рамки не лізе. І строгий контроль за такими власниками б не помішав. А то їх з кожним днем все більше", - зазначає автор петиції Віталій Маковяк.

Аби її розглянула міська рада, необхідно зібрати 500 підписів.


Штрафовать за выгул собак без намордников - петиция с таким предложением зарегистрирована в Единой системе местных петиций

"Предлагаю ввести штраф за выгул крупных собак без намордников от 10000 грн, чтобы у безответственных владельцев таких собак отпало навсегда желание водить их по тротуарам или, как часто любят, без поводков. Просто это уже ни в какие рамки не лезет. И строгий контроль за такими собственниками бы не помешал. А то их с каждым днем ​​все больше", - отмечает автор петиции Виталий Маковяк.

Чтобы ее рассмотрел городской совет, необходимо собрать 500 подписей.