аэропорт, авиарейс, ВроцлавЛоукост авіакомпанія Wizz Air збільшує число польотів на лінії Вроцлав-Львів-Вроцлав до трьох частот на тиждень. Про це повідомляє прес-служба Міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького.

Від 21 вересня 2017 року лоукост авіакомпанія Wizz Air збільшує число польотів на лінії Вроцлав-Львів-Вроцлав до трьох частот на тиждень. Таким чином рейси будуть виконуватись по вівторках, четвергах та суботах з вильотом зі Львова о 14.45.

Нагадаємо, відкриття рейсу Вроцлав-Львів-Вроцлав відбулося 13 квітня 2017 року. За період з квітня по вересень авіакомпанія Wiz Air перевезла на даному маршруті 14 591 пасажира (7245 - прибуло, 7246 – відправлено) та виконала 94 рейси, що складає завантаженість рейсу на 88%.

Розклад і стикування в міжнародному аеропорту Вроцлава дозволяють пасажирам зі Львова діставатися країн Європи. Рейси оптимально стикуються з такими напрямками як Лондон (Станстед), Ліверпуль, Дублін, Франкфурт-на-Майні, Мадрид.


Лоукост авиакомпания Wizz Air увеличивает число полетов на линии Вроцлав-Львов-Вроцлав до трех частот в неделю. Об этом сообщает пресс-служба Международного аэропорта "Львов" имени Даниила Галицкого.

От 21 сентября 2017 лоукост авиакомпания Wizz Air увеличивает число полетов на линии Вроцлав-Львов-Вроцлав до трех частот в неделю. Таким образом рейсы будут выполняться по вторникам, четвергам и субботам с вылетом из Львова в 14.45.

Напомним, открытие рейса Вроцлав-Львов-Вроцлав произошло 13 апреля 2017. За период с апреля по сентябрь авиакомпания Wiz Air перевезла на данном маршруте 14591 пассажира (7245 - прибыло, 7246 - отправлено) и выполнила 94 рейса, что составляет загруженность рейса на 88%.

Расписание и стыковки в международном аэропорту Вроцлава позволяют пассажирам из Львова добираться стран Европы. Рейсы оптимально стыкуются с таким направлениям как Лондон (Станстед), Ливерпуль, Дублин, Франкфурт-на-Майне, Мадрид.