Сыхов, тротуарыЯк зазначили у Сихівській районній адміністрації, зараз у районі тривають капітальні ремонти доріг і тротуарів. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

"На сьогодні завершено ремонт під’їзної частини до Дитячої чорнобильської лікарні на вул. Дністерській, 27. Також зараз проводимо асфальтування дороги на вул. Дністерській, 17, капітальний ремонт доріг на вул. Чукаріна, 7 і вул. Коломийській, 16 та капремонт тротуарів на вул. Ярославенка, вул. Угорській та вул. Зубрівській", - розповів в.о. голови Сихівської районної адміністрації Володимир Івасюк.


Как отметили в Сыховский районной администрации, сейчас в районе продолжаются капитальные ремонты дорог и тротуаров. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

"На сегодняшний день завершен ремонт подъездной части к Детской чернобыльской больнице на ул. Днистерской, 27. Также сейчас проводим асфальтирование дороги на ул. Днистерской, 17, капитальный ремонт дорог на ул. Чукарина, 7 и ул. Коломыйской, 16 и капремонт тротуаров на ул. Ярославенко, ул. Венгерской и ул. Зубревской", - рассказал и.о. председателя Сыховской районной администрации Владимир Ивасюк.