нелегал, грузин, ВинникиПрацівники поліції виявили та затримали на території Винник іноземця-нелегала, який багато років залишався бездомним заради донечки. Про це повідомляє "Винники плюс". 

Ним виявився громадянин Грузії, 1955 року народження, який, як з‘ясувалося, понад 10 років прожив в Україні без дозвільних документів. Як розповіли співробітники Личаківського відділу поліції, цей чоловік зовсім не подібний на волоцюгу-безхатька. Протягом останнього періоду він мешкав у господарській будівлі в свого знайомого у Винниках, працював на різних роботах, щоб якось прогодуватися.

Також з‘ясувалося, що "гість" із Грузії має на своїй батьківщині квартиру в Тбілісі та вже дорослих дітей. А в Україні, зі слів затриманого, його "тримає" неповнолітня донечка, яка живе в бабусі у Львові, а навчається в інтернаті у Винниках. Чоловік розповів, що з дружиною, мамою своєї донечки, він давно розлучився, бо вона веде антисоціальний спосіб життя, пиячить. Саме тому чоловік усіма силами намагається підтримувати свою наймолодшу дитину, перебувати поруч із нею. Він сподівається, що після досягнення нею повноліття, вони разом повернуться до своєї великої родини в Грузію.

На порушника законодавства накладено адміністративний штраф (850 гривень). Чоловіка також зобов‘язали оформити дозвільні документи на період його перебування на території України.


Работники полиции обнаружили и задержали на территории Винник иностранца-нелегала, который много лет оставался бездомным ради дочери. Об этом сообщает "Винники плюс". 

Им оказался гражданин Грузии, 1955 года, который, как выяснилось, более 10 лет прожил в Украине без разрешительных документов. Как рассказали сотрудники Лычаковского отдела полиции, этот человек совсем не похож на бродягу-бездомного. В течение последнего периода он жил в хозяйственной постройке у своего знакомого в Винниках, работал на разных работах, чтобы как-то прокормиться.

Также выяснилось, что "гость" из Грузии имеет на своей родине квартиру в Тбилиси и уже взрослых детей. А в Украине, по словам задержанного, его "держит" несовершеннолетняя дочь, которая живет у бабушки во Львове, а учится в интернате в Винниках. Мужчина рассказал, что с женой, мамой своей дочери, он давно развелся, потому что она ведет антисоциальный образ жизни, пьянствует. Именно поэтому человек всеми силами старается поддерживать своего молодого ребенка, находиться рядом с ней. Он надеется, что по достижении ею совершеннолетия, они вместе вернутся в свою большую семью в Грузию.

На нарушителя законодательства наложен административный штраф (850 гривен). Мужчину также обязали оформить разрешительные документы на период его пребывания на территории Украины.