Дыминский, ДТП, экспертиза, следствиеУ МВС розповіли про розслідування смертельного ДТП за участю авто Димінського. Зокрема, слідчими призначена експертиза слідів біологічних матеріалів, що залишилися на подушці безпеки Mercedes. Про це написав у Facebook радник глави МВС Антон Геращенко. 

За його словами, експертизу буде проведена в Києві, в Науково-дослідному експертно-криміналістичним центрі МВС, "силами кращих українських експертів". Геращенко зазначив, що за рештками слідів на подушці буде встановлено формулу ДНК тієї особи, яка на той момент перебувала за кермом авто. Потім ДНК особи, яка перебувала в момент зіткнення за кермом Mercedes, буде зрівняна з ДНК охоронця Димінського, який заявив, що за кермом у момент зіткнення був саме він.

"Якщо ДНК не співпадуть, то буде очевидно, що за кермом машини не був охоронець, а хтось інший", — пояснив радник міністра.

Геращенко рекомендує Димінському надати слідству можливість взяти у себе пробу ДНК, аби прискорити процедуру встановлення реального винуватця смертельної аварії.


В МВД рассказали о расследовании смертельного ДТП с участием авто Дыминского. В частности, следователями назначена экспертиза следов биологических материалов, оставшихся на подушке безопасности Mercedes. Об этом написал в Facebook советник главы МВД Антон Геращенко. 

По его словам, экспертиза будет проведена в Киеве, в Научно-исследовательском экспертно-криминалистическом центре МВД, "силами лучших украинских экспертов". Геращенко отметил, что за остатками следов на подушке будет установлена ​​формула ДНК того лица, которое на тот момент находилась за рулем авто. Затем ДНК лица, находившегося в момент столкновения за рулем Mercedes, будет сравнена с ДНК охранника Дыминского, который заявил, что за рулем в момент столкновения был именно он.

"Если ДНК не совпадут, то будет очевидно, что за рулем машины не был охранник, а кто-то другой", - пояснил советник министра.

Геращенко рекомендует Дыминскому предоставить следствию возможность взять у себя пробу ДНК, чтобы ускорить процедуру установления реального виновника смертельной аварии.