котлован, новострой, тело, охранникСьогодні, 22 липня, вночі на новобудові Парус City знайшли мертвого чоловіка, що охороняв цей об’єкт. Про це повідомила Гаряча лінія міста.

Згідно з інформацією служби швидкої медичної допомоги, сьогодні в 00.45 на Кульпарківській 93, в котловані виявлено тіло охоронця-стажера. Вік загиблого 42 роки.

Зі слів свідків, ознак насильницької смерті на тілі потерпілого не виявлено. Тож причину й обставини смерті встановлюють.

У компанії "Парус Сity", до якої належить даний об`єкт, наголошують, що чоловік не був працівником компанії - лише планувалось, що він прийде у понеділок для працевлаштування. У компанії готові співпрацювати з поліцією з наміром з`ясувати, за яких обставин чоловік помер, і що він робив на об`єкті, який на разі не має статусу режимного.

Також в "Парус City" зазначають, що на Кульпарківській, 93 лише проводяться підготовчі демонтажні роботи, а будівництво ще не розпочате.


Сегодня, 22 июля, ночью на новостройке Парус City нашли мертвого мужчину, который охранял этот объект. Об этом сообщила Горячая линия города.

Согласно информации службы скорой медицинской помощи, сегодня в 00.45 на Кульпарковской 93, в котловане обнаружено тело охранника-стажера. Возраст погибшего 42 года.

По словам свидетелей, признаков насильственной смерти на теле пострадавшего не обнаружено. Поэтому причину и обстоятельства смерти устанавливаются.

В компании "Парус Сity", к которой принадлежит данный объект, подчеркивают, что мужчина не был работником компании - только планировалось, что он придет в понедельник для трудоустройства. В компании готовы сотрудничать с полицией с намерением выяснить, при каких обстоятельствах человек умер, и что он делал на объекте, который сейчас не имеет статуса режимного.

Также в "Парус City" отмечают, что на Кульпарковской, 93 только проводятся подготовительные демонтажные работы, а строительство еще не начато.