биометрический паспорт, спросНа Львівщині бум на біометричні паспорти - міграційна служба області щодня опрацьовує більше 2 тисяч заявок на вироблення біометричного паспорта. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Попит на вироблення біометричного паспорта за підсумками останніх шести місяців зріс більш як удвічі в порівнянні із аналогічним періодом минулого року. Такі дані озвучив т.в.о. начальника головного управління ДМС у Львівській області Ігор Дашавець під час круглого столу на тему "Безвізовий режим – черговий крок до європейської інтеграції України".

У міграційній службі прогнозують, що зростання заяв на вироблення біометричного паспорту зберігатиметься до вересня.

У ЛОДА зазначають, що для активізації роботи районні відділи ГУ ДМСУ у Львівській області підсилять новими комплектами відповідного обладнання.


На Львовщине бум на биометрические паспорта - миграционная служба области ежедневно обрабатывает более 2 тысяч заявок на их изготовление. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

Спрос на выработку биометрического паспорта по итогам последних шести месяцев вырос более чем вдвое по сравнению с аналогичным периодом прошлого года. Такие данные озвучил и.о. начальника главного управления ДМС в Львовской области Игорь Дашавец во время круглого стола на тему "Безвизовый режим - очередной шаг к европейской интеграции Украины".

В миграционной службе прогнозируют, что рост заявлений на выработку биометрического паспорта будет сохраняться до сентября.

В ЛОГА отмечают, что для активизации работы районные отделы ГУ ГТСУ в Львовской области усилят новыми комплектами оборудования.